Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!
In acest moment activitatea de comercializare produse audio video din portofoliul nostru este temporar suspendata. Va multumim pentru vizita!

Primare

Afisare 1 - 12 din 21 (2 pagini)Telecomanda Primare C24

Telecomanda Primare C24

Telecomanda Primare C24Telecomanda Standard Primare cu un design modern, este construită din materiale plăcute la atingere și dispune de funcționalități îmbunătățite.Este compatibilă cu următoarele produse PRIMARE:    Amplificatoare Integrate    Amplificatoare Putere    Preamplificatoare    CD player    BD player    DAC30    NP30    Procesoare Multicanal..

155 RON

Preamplificator Phono Primare R32

Preamplificator Phono Primare R32

Preamplificator Phono Primare R32Dacă vă prețuiți discurile vinyl și vreți să ascultați cât mai mult din ele, modelul de amplificator PRIMARE 32 MM-MC vă pune la dispoziție interfața ideală între conectorul de ieșire low-level al unui cartuș și conectorii de intrare line-level ai sistemului vostru Hi-Fi.Modelul de amplificator PRIMARE R32 are o lățime standard față de dimensiunea midi a predecesorului său R20, ceea ce-l face mult mai ușor de instalat și se potrivește cu alte componente PRIMARE, ..

4.409 RON

Amplificator integrat Primare I22

Amplificator integrat Primare I22

Amplificator integrat Primare I22Modelul de amplificator integrat PRIMARE I22 de 2 X 80W folosește mult apreciata noastră tehnologie de putere UFPD. Modelul de amplificator PRIMARE I22 este proiectat pentru a asigura o putere de amplificare mare cu un grad mic de distorsiune și control de sistem.O placă DAC opțională este disponibilă pentru I22, ce cuprinde trei conectori de intrare digitali pentru îmbunătățirea CD player-elor existente prin intermediul ieșirilor lor digitale, dar și pentru..

5.660 RON

CD Player Primare CD22

CD Player Primare CD22

CD Player Primare CD22Modelul PRIMARE CD22 este succesorul unui upgrade pentru mult apreciatul CD player CD21. Toate componentele sale au fost proiectate pentru a atinge cea mai mare performanță audio posibilă.Modelul PRIMARE CD22 încorporează un ansamblu CD transport cu o memorie buffer considerabilă de 5 secunde pentru a asigura cea mai bună supresie a iregularităților din semnal și protecție împotriva șocului mecanic. Operarea poate fi customizată prin alegerea frecvenței preferate de samplin..

5.671 RON

Modul multimedia Primare MM30

Modul multimedia Primare MM30

Modul multimedia Primare MM30Modulul multimedia PRIMARE MM30 este un upgrade pentru amplificatorul integrat I32 (care a câștigat premiul EISA) și pentru noul model de preamplificator PRIMARE PRE32.Modulul multimedia PRIMARE MM30 este un upgrade pentru amplificatorul integrat I32 (care a câștigat premiul EISA) și pentru noul model de preamplificator PRIMARE PRE32. Modulul adaptează aceste modele pentru streaming audiofil, internet radio și playback audio neîntrerupt, prin intermediul integrării c..

6.646 RON

Amplificator Primare A34.2

Amplificator Primare A34.2

Amplificator Primare A34.2Modelul de amplificator PRIMARE A34.2 de 2 x 150W este un amplificator stereo de putere ce folosește tehnologia proprie UFPD.Modelul de amplificator PRIMARE A34.2 este proiectat pentru a oferi un output de mare putere cu un grad mic de distorsiune pentru preamplificatorul audiofil PRIMARE PRE32 și pentru toate celelalte preamplificatoare și procesoare audio cu multi-canale. Timpul de creștere instantaneu al UFPD rezultă într-un sunet natural, agil și curat pe o plajă de..

9.508 RON

Preamplificator Primare PRE32

Preamplificator Primare PRE32

Preamplificator Primare PRE32Modelul de Preamplificator PRIMARE PRE32 este un preamplificator audiofil ce merge upgradat, proiectat pentru a se potrivi cu modelele PRIMARE A34.2 și toate amplificatoarele de putere PRIMARE. Este dotat cu display-ul cuprinzător OLED și parametrii de control stabiliți de către amplificatorul integrat I32, premiat cu premiul EISA.Modelul de preamplificator PRIMARE PRE32 este încastrat într-un șasiu de calibru mare realizat dintr-un aliaj de oțel și încorporează două..

9.508 RON

DAC Primare DAC30

DAC Primare DAC30

DAC Primare DAC30Modelul PRIMARE DAC30 este un stereo DAC 24bit /192kHz complet balansat de înaltă performanță, proiectat pentru a reda cea mai bună calitate audio cu putință dintr-un fișier audio cu o rezoluție mare din computer, în vederea îmbunătățirii playere-lor high-end precum CD31, dar și pentru a transforma sunetul boxelor set-top și a consolelor de gaming.Modelul PRIMARE DAC30 este un stereo DAC 24bit /192kHz complet balansat de înaltă performanță, proiectat pentru a reda cea mai bună c..

10.634 RON

Amplificator integrat Primare DVDI10

Amplificator integrat Primare DVDI10

Amplificator integrat Primare DVDI10Modelul de amplificator integrat PRIMARE DVDI10 este esența sistemelor compacte de calitate și un reprezentant de vază al brandului PRIMARE. Această unitate frumos proiectată și construită vă oferă un canal audio 2.1 superb, cea mai bună definiție video, radio DAB/FM sau FM/AM, amplificare de ultimă oră și control iPod. Conectori de intrare și ieșire (input și output)Flexibilitatea totală în construcția sistemului este făcută posibilă cu ajutorul unei sel..

10.866 RON

Streamer Primare NP30

Streamer Primare NP30

Streamer Primare NP30Modelul Network Player PRIMARE NP30 adaptează orice sistem muzical de înaltă calitate pentru streaming audiofil, internet radio și playback audio neîntrerupt, prin integrarea cu dispozitive UPnP precum PC/Mac/NAS iPod®, iPad®, iPhone® sau stick USB. Modelul Network Player PRIMARE NP30 adaptează orice sistem muzical de înaltă calitate pentru streaming audiofil, internet radio și playback audio neîntrerupt, prin integrarea cu dispozitive UPnP precum PC/Mac/NAS iPod®, iPad..

11.077 RON

Amplificator integrat Primare I32

Amplificator integrat Primare I32

Amplificator integrat Primare I32Amplificatorul integrat PRIMARE I32 de 2 x 120W folosește tehnologia noastră de putere UFPD. Amplificatorul integrat PRIMARE I32 este proiectat pentru a oferi un output de mare putere cu distorsiuni foarte scăzute și control de sistem pentru celelalte componente Hi-Fi din seria PRIMARE 30. Timpul de creștere instant al UFPD se materializează într-un sunet natural, curat și agil pe o plajă de frecvențe mult mai largă și cu un headroom excepțional. Din punct d..

11.092 RON

CD Player Primare CD32

CD Player Primare CD32

CD Player Primare CD32Modelul de CD player PRIMARE CD32 este succesorul unui upgrade pentru mult îndrăgitul model de CD player balansat PRIMARE CD31.Fiecare componentă a modelului PRIMARE CD32 a fost proiectată pentru a atinge cea mai mare performanță audio posibilă. Pentru iubitorii de muzică ce au o colecție mare de CD-uri, CD32 asigură faptul că discul argintiu va continua să ofere un acces ușor la un sunet fidel. Chiar și așa. modelul PRIMARE CD32 oferă de asemenea acces la vasta librărie de..

11.114 RON

Afisare 1 - 12 din 21 (2 pagini)