Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!
Comanda pachetul preferat

Surse power conditioner

Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)


Sursa Bryston MPS2

Sursa Bryston MPS2

Sursa Bryston MPS2: Sursa alimentare pentru diverse produse BrystonBryston MPS-2 Power Supply este conceput pentru a elimina zgomotul indus de sursa de alimentare ce creaza interferente, si poate fi folosita doar la anumite produse Bryston.Produse ce functioneaza cu MPS-2:  BP20, BP25, BP26, BP1.5 Phono Stage, BHA-1Caracteristici:High current output power supplyAlimenteaza pana la 8 componente BrystonUltra low noise power transformerAutomatic overload protection pe fiecare iesireOptiun..

8.948 RON

Sursa Bryston BIT4 IS

Sursa Bryston BIT4 IS

Sursa Bryston BIT4 IS: Power conditioner 4ABryston BIT4 Power Conditioner este proiectat ca un element de izolatie completa a alimentarii, ideala pentru protectia echipamentelor concomitent cu imbunatatirea calitatii curentului furnizat in sistemul home cinema sau stereo. BIT4 asigura o izolatie reala, impreuna cu impedanta scazuta si rezerva mare de curent instantaneu pentru amplificatoarele cele mai sofisticate de pe piata audio actuala.Protejeaza-ti sistemul audio impotriva rezolutiei si..

10.609 RON

Sursa Bryston BIT4

Sursa Bryston BIT4

Sursa Bryston BIT4: Power conditioner 4ABryston BIT4 Power Conditioner este proiectat ca un element de izolatie completa a alimentarii, ideala pentru protectia echipamentelor concomitent cu imbunatatirea calitatii curentului furnizat in sistemul home cinema sau stereo. BIT4 asigura o izolatie reala, impreuna cu impedanta scazuta si rezerva mare de curent instantaneu pentru amplificatoarele cele mai sofisticate de pe piata audio actuala.Protejeaza-ti sistemul audio impotriva rezolutiei si sp..

15.297 RON

Crossover Bryston 10B

Crossover Bryston 10B

Crossover Bryston 10B: CrossoverBryston 10B-SUB Electronic Crossover este proiectat pentru a fi un ideal si flexibil crossover, cu functii de control de o varietate enorma. 10B-SUB faciliteaza implementarea sistemelor bi-amp si tri-amp cu un raspuns perfect controlat. Poate fi folosit si in implementarea filtrelor Linkwitz-Riley (la comanda cu puncte de crossover customizate), si poate fi utilizat ca filtru activ infra sonic si ultra sonic.Intrari: XLR balanced sau RCA single ended*Iesiri: XLR b..

18.748 RON

Sursa Bryston BIT8 IS

Sursa Bryston BIT8 IS

Sursa Bryston BIT8 IS: Power conditioner 8ABryston BIT8 Power Conditioner este proiectat ca un element de izolatie completa a alimentarii, ideala pentru protectia echipamentelor concomitent cu imbunatatirea calitatii curentului furnizat in sistemul home cinema sau stereo. BIT8 asigura o izolatie reala, impreuna cu impedanta scazuta si rezerva mare de curent instantaneu pentru amplificatoarele cele mai sofisticate de pe piata audio actuala.Protejeaza-ti sistemul audio impotriva rezolutiei si..

18.748 RON

Sursa Bryston BIT8

Sursa Bryston BIT8

Sursa Bryston BIT8: Power conditioner 8ABryston BIT8 Power Conditioner este proiectat ca un element de izolatie completa a alimentarii, ideala pentru protectia echipamentelor concomitent cu imbunatatirea calitatii curentului furnizat in sistemul home cinema sau stereo. BIT8 asigura o izolatie reala, impreuna cu impedanta scazuta si rezerva mare de curent instantaneu pentru amplificatoarele cele mai sofisticate de pe piata audio actuala.Protejeaza-ti sistemul audio impotriva rezolutiei si sp..

23.436 RON

Sursa Bryston BIT16

Sursa Bryston BIT16

Sursa Bryston BIT16: Power conditioner 16ABryston BIT16 Power Conditioner este proiectat ca un element de izolatie completa a alimentarii, ideala pentru protectia echipamentelor concomitent cu imbunatatirea calitatii curentului furnizat in sistemul home cinema sau stereo. BIT16 asigura o izolatie reala, impreuna cu impedanta scazuta si rezerva mare de curent instantaneu pentru amplificatoarele cele mai sofisticate de pe piata audio actuala.Protejeaza-ti sistemul audio impotriva rezolutiei s..

30.679 RON

Sursa power conditioner Audioquest Niagara 7000

Sursa power conditioner Audioquest Niagara 7000

Sursa power conditioner Audioquest Niagara 7000“As with all good design, getting rid of the devil in AC power requires attention to every detail. Thanks, Garth!”—William E. Low, Founder and CEO, AudioQuestAudioQuest is proud to introduce our Niagara 7000 Low-Z Power Noise-Dissipation System, a complete rethinking of AC power filtration, designed by one of the field’s foremost experts, Garth Powell. As with every AQ product before, and more recently our DragonFly USB DAC and NightHawk headphones,..

40.580 RON

Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Surse power conditioner - Audio Market

Surse power conditioner

Audio Market va pune la dispozitie surse power conditioner Accuphase si surse power conditioner Bryston, ideale pentru sistemele audio video de inalta fidelitate.