Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!
In acest moment activitatea de comercializare produse audio video din portofoliul nostru este temporar suspendata. Va multumim pentru vizita!

PMC

Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)Stand boxe raft PMC Twenty5 stand

Stand boxe raft PMC Twenty5 stand

Suporti pentru boxele de raft PMC Twenty5.21 sau Twenty5.22, din otel, cu placi anti vibratie constructie sandwich otel - cauciuc.*pret pe perechePMC este o firma britanica, de faima mondiala, producatoare de incinte acustice atat in zona profesionala de studio cat si audiofila. Principiul de proiectare unic si specific PMC este asa numitul Advanced Transmission Line (ATL™), care produce un raspuns aproape identic, de inalta rezolutie si largime de banda in frecventa, prezent in toata gama de in..

1.840 RON

Boxe podea PMC DB1 Gold

Boxe podea PMC DB1 Gold

Pentru a celebra 21 ani de productie in domeniul incintelor acustice profesionale de referinta in intreaga lume, PMC anunta un model in serie limitata, construit manual, DB1 Gold – cea mai buna versiune a monitoarelor DB1 existenta pe piata. Acest model se adreseaza atat profesionistilor cat si melomanilor audiofili ce doresc un sunet cat mai natural, echilibrat, spatial si detaliat.20 ani garantie este un deziderat ce nu a fost atins de alti producatori de incinte acustice, atins de PMC datorit..

6.399 RON

Boxe de perete PMC Wafer1

Boxe de perete PMC Wafer1

Wafer 1™ este modelul cel mai compact dintre cele 2 modele din gama Wafer, cel mai potrivit cu instalari unde aspectul discret si elegant este esential, insa calitatea constructiei si reproducerea sunetului trebuie sa ramana exemplare. Wafer1™ este un partener ideal pentru ultima generatie de ecrane TV de rezolutie inalta, pentru a crea o experienta home cinema suprema, sau un sistem stereo compact dar performant.Dovada faptului ca Wafer 1™ este capabila sa redea adevarata esenta a muzicii nu se..

9.581 RON

Boxa centru PMC Twenty5.C

Boxa centru PMC Twenty5.C

Proiectat pentru a fi un partener perfect estetic si acustic al modelelor seriei Twenty5, boxa centrala PMC Twenty5.C este un centru full range ce creaza un peisaj acustic consistent, echilibrat, ce invaluie complet ascultatorul. Cu dispersie super larga, poate fi amplasat sus sau jos fara a afecta soundstage-ul, producand efecte delicate, naturale, si o imagine sonora solida.Realizat pentru a produce impactul dramatic si emotional atat de important al dialogului vocal, cu transparenta si realis..

10.500 RON

Boxe podea PMC Twenty5.21

Boxe podea PMC Twenty5.21

PMC Twenty5.21 este dovada ca lucrurile de calitate se gasesc in proportii mici. Nu va lasati deceptionati de dimensiunile reduse ale acestor boxe de raft; sunt boxe cu adevarat remarcabile! Constructia ATL cu ventilatie Laminair inseamna ca au viteza de atac, greutate a sunetului, si transparenta, cu cea mai mare extensie in bass existenta la aceste dimensiuni.Amplasate pe mobilier sau pe suportii dedicati ce le confera un plus de calitate a sunetului, PMC Twenty5.21 exceleaza in orice domeniu ..

12.300 RON

Boxe raft PMC Twenty5.22

Boxe raft PMC Twenty5.22

Mergand pe urmele modelului anterior Twenty.22 ce a castigat 3 ani consecutiv premiul Best of Year la What HiFi, modelul nou PMC Twenty5.22 este cel mai mare bookshelf din gama aniversara Twenty5. Difuzorul de bass de dimensiuni mai mari, g-weave, impreuna cu noul port de ventilatie Laminair si tehnologia ATL confera modelului Twenty5.22 o greutate sporita in bass, punch, dinamica fara egal in clasa lor.Boxele de raft PMC Twenty5.22 nu sunt facute doar pentru calitatile viscerale ale muzicii, su..

16.300 RON

Boxe podea PMC Twenty5.23

Boxe podea PMC Twenty5.23

Cel mai elegant model din gama Twenty5, boxele de podea PMC Twenty5.23 preiau viteza, transparenta si detaliul boxelor Twenty5.21 adaugand un raspuns in bass mai profund, si putere sporita. Forma lor ingusta nu inseamna ca nu te pot misca, la propriu si la figurat. Orice muzica ar reproduce, PMC Twenty5.23 nu te vor lasa sa pierzi niciun detaliu sau senzatie din materialul sonor, avand un realism in mod special in zona vocilor.Specificatii tehnice boxe de podea Twenty5.23:Finisaje: Walnut, Amaro..

19.600 RON

Subwoofer PMC Twenty5.Sub

Subwoofer PMC Twenty5.Sub

Fie ca vrei sa te bucuri de muzica sau de filmul tau preferat, subwooferul elegant Twenty5.Sub in finisaj exclusiv diamond black se potriveste discret in orice incapere si completeaza experienta audiofila. O combinatie de succes intre electronica provenita din domeniul profesional in care PMC exceleaza, amplificatorul intern in clasa D avand 400W si distorsiuni ultra scazute, cabinet cu structura ATL – Laminair, si doua difuzoare de bass puternice de 6.5 inch, toate acestea pot reproduce frecven..

22.000 RON

Boxe podea PMC Twenty.24

Boxe podea PMC Twenty.24

Pentru cei care detin spatii de auditie substantiale si apetit muzical ce poate fi satisfacut de cele mai mari boxe 2-way din gama Twenty5. Boxele de podea Twenty5.24 pot crea un realism extraordinar, inchizand ochii poti spune ca ai putea atinge muzicienii. Combinatia intre cele mai noi difuzoare PMC si sistemul nou Laminair confera acestui model un realism aparte, pe care muzica il merita. O boxa de acest calibru situeaza auditia muzicala la un nivel mai inalt.Specificatii tehnice boxe de pode..

28.700 RON

Boxe podea PMC Twenty5.26

Boxe podea PMC Twenty5.26

Varful de gama al seriei Twenty5 este totodata si cel mai capabil. Difuzorul de medii de tip dome confera o amprenta cu totul speciala vocilor, iar difuzorul de bass impreuna cu ATL produce un bass ce aduce la viata muzica ascultata pe boxele de podea PMC Twenty5.26. Acest model a fost creat pentru cei care vor experienta cea mai profunda de la o auditie, si un headroom fara limite ce permit reproducerea cu toata maiestatea si dinamica a oricarei surse muzicale.Caracteristici tehnice boxe de pod..

47.000 RON

Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)