Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!

Aurum

Afisare 1 - 12 din 23 (2 pagini)Telecomanda Aurum RC1

Telecomanda Aurum RC1

Telecomanda Aurum RC1: telecomanda universala pentru produsele Aurum..

958 RON

Telecomanda Aurum RC2

Telecomanda Aurum RC2

Telecomanda Aurum RC2: telecomanda universala pentru produsele Aurum..

958 RON

Boxe Aurum Base VIII

Boxe Aurum Base VIII

Boxe Aurum Base VIII: boxe 3-way, bass reflex, 120/200 wattIdeala pentru integrarea home cinema impreuna cu Aurum Wotan, Orka, Altan, Megan. Se integreaza vizual si auditiv foarte bine cu aceste modele de boxe, datorita similitudinii in proiectare si sunet, si a unui design modern minimalist.Datorita tehnologiilor premium AURUM, modelul de centru BASE VIII iese in evidenta prin prezentarea sunetului in mod spatial, precis, creind o adevarata bucurie a auditiei musicale surround. Incint..

3.999 RON

Boxe Aurum Megan VIII

Boxe Aurum Megan VIII

Boxe Aurum Megan VIII: boxe 2-way, bass reflex, 60/100 WattO boxa compacta dar impunatoare. Cu un exterior nobil din lemn natural, iar inauntru avand cea mai rafinata tehnologie.Wooferul foloseste membrana de succes quadral ALTIMA® iar frecventele inalte sunt redate de tweeterul ribbon nou proiectat.Sunetul sofisticat al boxelor AURUM MEGAN VIII capteaza atentia celor mai pretentioase urechi, filtrul intern de separare a frecventelor lucreaza in tandem cu amplificatorul pentu a obtine echil..

6.299 RON

Boxe Aurum Altan VIII

Boxe Aurum Altan VIII

Boxe Aurum Altan VIII: boxe 2-way, bass reflex 70/120WNoul Aurum Altan VIII a fost dezvoltat cu scopul de a furniza iubitorilor stereo o boxa compacta, dar care sa exploateze la maximum limitele unei incinte compacte de dimensiuni reduse. Seria VIII se poate caracteriza prin echilibru si spatialitate. Un bass curat si adanc provenit dintr-o incinta bass reflex prelucrata manual. Membranele Aurum Altima echipeaza aceasta incinta, asigurand un sunet neutru si echilibrat. Frecventele inalte su..

7.199 RON

Subwoofer Aurum Orkus R

Subwoofer Aurum Orkus R

Subwoofer Aurum Orkus R: active subwoofer, 500/600 WattPentru varianta Individual (Custom) Laquer pretul poate fi diferit. Va rugam sa ne contactati!..

7.299 RON

Boxe Aurum Base Prestige R

Boxe Aurum Base Prestige R

Boxe Aurum Base Prestige R: boxe 3-way, bass reflex, 140/220 wattTransforma sistemul Home Cinema intr-un festival al filmului. Ideal in combinatie cu Aurum Montan, Vulkan, Titan, Altan.Pentru experienta home cinema de varf, transformand sunetul in senzatii intense si emotie, iata efectul folosirii boxei de centru BASE PRESTIGE VIII-R. Intreaga gama Aurum are acest efect al placerii maxime auditive, definind noi standarde ale reproducerii audio.Pe langa designul de exceptie, finisaj, sunet, ..

7.999 RON

Amplificator Aurum A3

Amplificator Aurum A3

Amplificator stereo integrat Aurum A3: high end amplifier, 80/100 WattCelebra pentru incintele acustice high end, firma germana Aurum a decis anul acesta sa inceapa productia unor amplificatoare si CD playere de cea mai inalta clasa audiofila, in aceeasi linie de performanta cu boxele Aurum.Problemele si imperfectiunile obisnuite ale amplificarii nu au nici o sansa cu noul model Aurum A3: Precum modelul mai mare A5, foloseste filtrul de alimentare special proiectat de Aurum, a carui caracte..

8.999 RON

Boxe Aurum Phase VIII Black High Gloss

Boxe Aurum Phase VIII Black High Gloss

Boxe Aurum Phase VIII: Boxe incastrabile 2-way, closed, 120/200 WattModelul nou in gama Aurum, Phase VIII vine sa completeze pe partea de home cinema incintele high end Aurum. Sunt boxe de perete, cu suport flexibil de prindere ce permite orientarea boxei in unghiul dorit. Difuzoare cu membrana Altima, si tweeter ribon, asa cum ne-am obisnuit la boxele germane Aurum.Un setup excelent home cinema cu aceste boxe de perete ar fi: boxe frontale Aurum Orkan, boxa centrala Aurum Base, iar partea ..

10.699 RON

Preamplificator Aurum P8

Preamplificator Aurum P8

Preamplificator Aurum P8: preamplificator high end cu DAC inclusCelebra pentru incintele acustice high end, firma germana Aurum a decis anul acesta sa inceapa productia unor amplificatoare, CD playere, preamplificatoare de cea mai inalta clasa audiofila, in aceeasi linie de performanta cu boxele Aurum.AURUM P8 a fost proiectat in ideea de a obtine un preamplificator stereo de inalta clasa, cu dimensiuni cat mai reduse. Usor de folosit, ingloband cea mai inalta tehnologie in circuitele componente..

10.999 RON

CD Player Aurum C5 DA

CD Player Aurum C5 DA

CD Player Aurum C5: high end CD player cu intrare digitala inclusaCelebra pentru incintele acustice high end, firma germana Aurum a decis anul acesta sa inceapa productia unor amplificatoare si CD playere de cea mai inalta clasa audiofila, in aceeasi linie de performanta cu boxele Aurum.Varful de gama C5 este un CD player proiectat fara compromisuri, pentru a asigura captarea corecta a fiecarui bit de informatie de pe orice CD, fara a diminua caracterul si muzicalitatea inregistrarii. ..

11.299 RON

- 26%
Boxe Aurum Orkan VIII

Boxe Aurum Orkan VIII

Boxe Aurum Orkan VIII: 3-way, compression chamber / bass reflex, 160/250 WattIn proiectarea Orkan VIII s-au folosit aceleasi principii si tehnologii de varf precum Titan sau Vulkan. Totul intr-o incinta din lemn masiv natural, prelucrat la calitate germana, si finisat High Gloss. Incinta acustica produce un bass curat si rapid. Este folosita tehnologia patentata Aurum Altima pentru woofer, de o acuratete deosebita, impreuna cu tweeter ribon foarte rapid si cu tonuri delicate. Orkan VIII are..

11.899 RON 15.999 RON

Afisare 1 - 12 din 23 (2 pagini)