Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!
In acest moment activitatea de comercializare produse audio video din portofoliul nostru este temporar suspendata. Va multumim pentru vizita!

Bryston

Afisare 1 - 12 din 72 (6 pagini)Telecomanda Bryston BR2

Telecomanda Bryston BR2

Telecomanda Bryston BR2The Bryston BR2 is a multi product handheld remote control which is optional for all Bryston products with remote capabilities. The BR2 also includes special function codes which customize performance.Features:Available for use with multiple Bryston productsSolid machined aluminum enclosure and push buttonsMotion sensing backlight with power saving ambient light sensorAvailable in silver or blackSupports:BP26, BP16, BP6 PreamplifiersB100, B60R Integrated AmplifiersBCD-1 CD..

2.087 RON

Bryston Speaker Switch Box 2-way

Bryston Speaker Switch Box 2-way

Bryston Speaker Switch Box 2-way..

2.598 RON

Boxe Bryston TIW In-Wall

Boxe Bryston TIW In-Wall

Boxe Bryston TIW In-Wall: boxe de perete incastrabileBryston Model TIW In-Wall este o boxa incastrabila cu un raport exceptional calitate-pret. Difuzoare special proiectate, analiza vibratiilor incintei, rafinament in crossover, teste in camere acustice speciale, totul a fost facut pentru a produce o boxa cat mai aproape de perfectiune, in conditiile in care a proiecta o boxa de perete nu este cel mai facil lucru.Un sistem audio hi-fi implica redarea muzicii inregistrate cat mai transparent si c..

2.983 RON

Boxe Bryston TOW On-Wall

Boxe Bryston TOW On-Wall

Boxe Bryston TOW On-Wall: boxe de perete on wallBryston Model TOW On-Wall este o boxa de perete cu un raport exceptional calitate-pret. Difuzoare special proiectate, analiza vibratiilor incintei, rafinament in crossover, teste in camere acustice speciale, totul a fost facut pentru a produce o boxa cat mai aproape de perfectiune, in conditiile in care a proiecta o boxa de perete nu este cel mai facil lucru.Un sistem audio hi-fi implica redarea muzicii inregistrate cat mai transparent si cat mai a..

2.983 RON

Bryston Speaker Switch Box 3-way

Bryston Speaker Switch Box 3-way

Bryston Speaker Switch Box 3-way..

3.579 RON

Bryston Speaker Switch Box 6-way

Bryston Speaker Switch Box 6-way

Bryston Speaker Switch Box 6-way..

3.579 RON

Dac Bryston BUC-1

Dac Bryston BUC-1

Dac Bryston BUC-1: Convertor USB asincron – Coaxial / AES-EBUBryston BUC-1 USB Converter este o interfata digitala audio de inalta rezolutie, ultra low jitter, intre sursa USB (Laptop, Desktop, Notebook etc.) si sistemul audio. Foloseste un singur cablu USB si permite rezolutii native de pana la 24bit 192 kHz. BUC-1 este construit avand la baza circuite de clock cu zgomot de faza scazut, ce functioneaza ca master audio clock, rezultatul fiind un semnal de iesire cu jitter extrem de scazut. ..

4.218 RON

Bryston MM internal phono

Bryston MM internal phono

Bryston MM internal phono: Optiune preamp phono MMThe Bryston MM Phono Stage offers broadcast quality sonic accuracy and RIAA equalization. It is available in multiple preamplifiers and integrated amplifiers to deliver superb vinyl playback.Features:Broadcast qualityInnovative MM phono stageAvailable in:BP26, BP16, BP6 PreamplifiersB60R, B100 Integrated Amplifiers..

4.261 RON

Boxe Bryston Mini A vinyl

Boxe Bryston Mini A vinyl

Boxe Bryston Mini A vinyl: boxe de raft, 3 wayBryston Mini A are aceleasi principii de proiectare ca si Mini T, insa cu o carcasa de dimensiuni mai mici, usor de integrat in spatiul casnic. Bryston Mini A este o boxa de raft cu un raport exceptional calitate-pret. Difuzoare special proiectate, analiza vibratiilor incintei, rafinament in crossover, teste in camere acustice speciale, totul a fost facut pentru a produce o boxa cat mai aproape de perfectiune.Un sistem audio hi-fi implica redarea muz..

6.391 RON

Boxe Bryston AC-1-Mini Center vinyl

Boxe Bryston AC-1-Mini Center vinyl

Boxe Bryston AC-1-Mini Center vinyl: boxe centru 3 wayBryston Model AC-1 Mini Center are aceleasi principii constructive ca si  Model TC-1 Center dar intr-o carcasa mai compacta, prietenoasa, incluzand un woofer de  6.5″ in loc de 8″ prezent la Model TC-1 Center.Un sistem audio home cinema implica redarea muzicii inregistrate cat mai transparent si cat mai aproape de experienta live. Te face sa uiti ca asculti o inregistrare, lucru pe care Bryston Bryston AC-1 Mini Center incearca sa i..

6.774 RON

Bryston MM/MC internal phono

Bryston MM/MC internal phono

Bryston MM/MC internal phono: Optiune preamp phono MM/MCThe Bryston MM Phono Stage offers broadcast quality sonic accuracy and RIAA equalization. It is available in multiple preamplifiers and integrated amplifiers to deliver superb vinyl playback.Features:Broadcast qualityInnovative MM phono stageAvailable in:BP26, BP16, BP6 PreamplifiersB60R, B100 Integrated Amplifiers..

6.817 RON

Bryston DAC Internal Digital to Analog Converter Module

Bryston DAC Internal Digital to Analog Converter Module

Bryston DAC Internal Digital to Analog Converter Module: Optiune DACThe Bryston Digital to Analog Convertor (or DAC chip) Bryston employs is a hybrid multi-bit delta sigma DAC device which is available in multiple preamplifiers and integrated amplifiers to deliver superb digital to analog conversion.Features:8x oversampling processDigital interpolation filterJitter reductionUp-samplingAvailable in:BP26, BP16, BP6 PreamplifiersB60R, B100 Integrated Amplifiers..

7.031 RON

Afisare 1 - 12 din 72 (6 pagini)