Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!

Quadral

Afisare 1 - 12 din 95 (8 pagini)Suport boxe Quadral Mount 180

Suport boxe Quadral Mount 180

Suport boxe perete Quadral Mount 180...

158 RON

Suport boxe Quadral Mount 400

Suport boxe Quadral Mount 400

Suport boxe perete Quadral Mount 400...

203 RON

Boxe Quadral Quintas 5000 Base

Boxe Quadral Quintas 5000 Base

Boxe Quadral Quintas Base..

367 RON

Boxe Quadral Ipso 4

Boxe Quadral Ipso 4

Boxe Quadral Ipso 4: Boxe sonorizare 2-way, closed, 50/100 watt Cele trei modele din gama IPSO pot fi folosite oriunde este necesar un sunet de calitate. Sunt boxe perfecte pentru cafenele sau terase acoperite, baruri, restaurante, dar si pentru sonorizarea magazinelor si spatiilor comerciale.Evident, suporti de perete si de raft sunt inclusi.Sasiul robust long-throw impreuna cu un tweeter de inalta definitie asigura performanta sonora impresionanta.IPSO pot fi folosite si ca sisteme s..

495 RON

Boxe Quadral Ipso 5

Boxe Quadral Ipso 5

Boxe Quadral Ipso 5: Boxe sonorizare 2-way, closed, 60/120 wattCele trei modele din gama IPSO pot fi folosite oriunde este necesar un sunet de calitate. Sunt boxe perfecte pentru cafenele sau terase acoperite, baruri, restaurante, dar si pentru sonorizarea magazinelor si spatiilor comerciale.Evident, suporti de perete si de raft sunt inclusi.Sasiul robust long-throw impreuna cu un tweeter de inalta definitie asigura performanta sonora impresionanta.IPSO pot fi folosite si ca sisteme stereo ..

585 RON

Boxe Quadral Quintas 101 II

Boxe Quadral Quintas 101 II

Boxe de raft BOXE QUADRAL Quintas 101 II...

585 RON

Boxe Quadral Ipso 6

Boxe Quadral Ipso 6

Boxe Quadral Ipso 6: Boxe sonorizare 2-way, bass-reflex, 70/140 watt Cele trei modele din gama IPSO pot fi folosite oriunde este necesar un sunet de calitate. Sunt boxe perfecte pentru cafenele sau terase acoperite, baruri, restaurante, dar si pentru sonorizarea magazinelor si spatiilor comerciale.Evident, suporti de perete si de raft sunt inclusi.Sasiul robust long-throw impreuna cu un tweeter de inalta definitie asigura performanta sonora impresionanta.IPSO pot fi folosite si ca sisteme s..

810 RON

Stand boxe Quadral Design H

Stand boxe Quadral Design H

Suport boxe raft Quadral Designstativ H...

870 RON

Boxe Quadral Chromium Style 5 Base

Boxe Quadral Chromium Style 5 Base

Seria Chromium Style - Un nivel de lux al auditiei in casa dvs. atat din punct de vedere estetic cat si audiofil. Forme estetice in pas cu experienta unica a imaginii sonore HiFi sau Home Cinema.Succesul acestei game Chromium Style consta in experienta propriuzisa a sunetului stereo sau surround, pornind de la tonalitatea autentica si naturala a frecventelor inalte si medii, folosirea tweeterelor ribon, pana la membranele rapide ale difuzoarelor de bass care produc o frecventa joasa extrem de ra..

899 RON

Boxe Quadral Argentum 310 Base

Boxe Quadral Argentum 310 Base

Boxe Quadral Argentum 310 Base ..

939 RON

Boxe Quadral MAXI 220

Boxe Quadral MAXI 220

Mici ca dimensiuni - mari ca performanta! Maxi 220 pot sa isi spuna cuvantul in orice sistem putand fi numite universale, pretul fiind si el minim. Tweeterul de aluminiu produce frecvente inalte vii, iar cutie din aluminiu turnat este complet lipsit de rezonanta, transmitand sunetul cu claritate. Se pot plasa oriunde in incapere, insa devin centrul atentiei numai cand sunt conduse de un amplificator. Combinate cu unul din subwooferele Quadral si cu Maxi Base, aduc acea atingere de magie chiar si..

979 RON

Boxe Quadral Argentum 410 Base

Boxe Quadral Argentum 410 Base

Boxe Quadral Argentum 410 Base..

1.029 RON

Afisare 1 - 12 din 95 (8 pagini)