Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!
In acest moment activitatea de comercializare produse audio video din portofoliul nostru este temporar suspendata. Va multumim pentru vizita!

Termeni si conditii

INFORMATII DESPRE SITE


Magazinul online www.audio-market.ro este proprietatea SC. ALL SEASONS DESIGN, inregistrat cu J40/13487/2005 la Registrul Comertului din Bucuresti si avand codul de identificare fiscala RO17837341, persoana juridica denumita in continuare "Vanzator". Prezentele conditii generale pentru vanzare sunt menite sa reglementeze relatiile comerciale intre Vanzator si clientii sai, conditii pe care ambele parti le accepta fara rezerve. Conditiile prezentate in aceasta pagina sunt si raman valabile permanent exceptie facand cazurile speciale cand Vanzatorul face derogare expresa de la ele, derogare care poate fi probata de catre client doar prin documente scrise. Politica noastra vis a vis de clienti este de a le respecta confidentialitatea si de a le garanta siguranta tuturor informatiilor personale care sunt cerute la inregistrarea pe site-ul nostru, asa cum vom arata mai jos.


GESTIONAREA DATELOR


InformatiiIe personale pe care le furnizati catre www.audio-market.ro vor fi folosite doar in concordanta cu prezentele termeni si conditii. Sunteti singurii responsabili cu privire la corectitudinea informatiilor si cu pastrarea acuratetii in tot timpul publicarii lor pe www.audio-market.ro. Informatia privata va fi prelucrata de catre www.audio-market.ro in conformitate cu prevederile

Legilor nr. 677/2001, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:

 • oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
 • solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra;
 • procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
 • emiterea documentelor de facturare;
 • contactarea dumneavoastra prin telefon, posta, email, fax, mesaje text,etc., in legatura cu oferte de produse si servicii ale www.audio-market.ro sau in legatura cu produse si servicii ale unor parteneri despre care consideram ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra, alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei Dvs. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii Dvs, indiferent daca aceasta se face cu sau fara voia Dvs. Sunteti de acord sa sesizati www.audio-market.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii Dvs. Daca este indreptatita si considera de cuviinta, www.audio-market.ro va poate bloca utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor sale. Orice incetare a accesului Dvs la serviciile www.audio-market.ro, conform prezentului Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata.  www.audio-market.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dvs din cadrul site-ului si toate informatiile in legatura cu acesta si poate sa interzica orice acces ulterior la serviciile site-ului daca Regulamentul este incalcat.  Magazinul online nu va fi raspunzator fata de Dvs sau fata de orice terta parte in orice mod, pentru stergerea contului si interzicerea accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau.


PROPRIETATEA INTELECTUALA


Materialele de pe site nu pot fi copiate, descarcate, reproduse, republicate, difuzate, vandute sau transmise in nici un fel, cu exceptia uzului personal. Utilizarea in orice alt scop, a materialului de pe site, necesita acordul prealabil al www.audio-market.ro Nu este permisa adaptarea, modificarea sau crearea unui alt material derivat din materialul continut de acest site, sau folosirea acestuia pentru orice alt scop in afara uzului personal. Acordul Dvs. la aceste conditii implica si faptul ca utilizarea site-ului trebuie facuta in concordanta cu normele legale si intr-o maniera care nu incalca drepturile, nu restrictioneaza si nu inhiba utilizarea acestui site de catre o terta persoana. Restrictionarea sau inhibarea includ si comportamentul ilegal, hartuirea, care poate cauza disconfortul sau orice inconvenienta unei persoane, precum si transmiterea de materiale obscene sau ofensive, sau intreruperea activitatii normale a acestui site. Acest site si informatiile, numele, imaginile, icon-urile referitoare la www.audio-market.ro, produsele si serviciile sale sunt oferite respectand principiile calitatii si obiectivitatii. www.audio-market.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru orice disfunctii, probleme tehnice, erori sau actiuni neglijente care apar din sau in legatura cu utilizarea acestui site.


OBLIGATIILE UTILIZATORULUI


Utilizatorul are dreptul de a folosi serviciile www.audio-market.ro in limitele acestui Regulament.Utilizatorul este obligat sa ofere informatii adevarate, exacte si complete referitor la datele personale publicate la inregistrarea in  www.audio-market.ro

Utilizatorului ii este interzis sa foloseasca serviciile www.audio-market.ro pentru :

 • publicarea de materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • publicarea de materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
 • publicarea imaginilor sau a afirmatiilor explicit sexuale;
 • proliferarea de mesaje calomnioase, de amenintare, vulgare, obscene, antisemite, cu tenta sexuala, rau intentionate, inexacte, sau care contravin, in orice fel, legii
 • publicarea de materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 • incarcarea, postarea, difuzarea sau transmiterea in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate); 
 • promovarea sau furnizarea informatiilor despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promovarea agresiunii fizice sau verbale impotriva oricarui grup sau persoane, sau promovarea actelor de cruzime fata de animale.


STANDARDE DE SECURITATE


Tehnologia utilizata de noi ne permite sa asiguram protejarea datelor personale stocate in serverele noastre. Utilizatorii nostri sunt protejati de firewall, care previne accesul neutorizat, pierderea datelor sau utilizarea in scopuri frauduloase a acestora.


CONDITIILE LEGALE


Legea aplicabila va fi legea romana, indiferent ca este vorba de legea penala sau de alta lege incidenta in problema respectiva. 

Daca www.audio-market.ro va considera ca ati incalcat vreuna din conditiile stabilite in legatura cu site-ul, isi rezerva dreptul:

 • sa va transmita un avertisment prin e-mail in legatura cu incalcarea conditiilor
 • sa va stearga mesajele sau informatiile incorecte sau rauvoitoare de pe www.audio-market.ro
 • sa va anuleze calitatea de membru al www.audio-market.ro
 • sa faca plangere impotriva dumneavoastra la organele competente si/sau sa colaboreze cu acestea in cazul in care apar probleme care implica incalcarea vreunei legi.
 • confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc


FORTA MAJORA


www.audio-market.ro , partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.audio-market.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la www.audio-market.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.audio-market.ro, erorile de operare, greve etc.