Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!
In acest moment activitatea de comercializare produse audio video din portofoliul nostru este temporar suspendata. Va multumim pentru vizita!

Chord Company

Afisare 1 - 12 din 177 (15 pagini)Cablu de boxe Chord Company Leyline metraj

Cablu de boxe Chord Company Leyline metraj

Pretul mentionat este pentru 1 metru liniar (fara conectori)Chord Leyline a luat fiinta ca urmare necesitatii crescute de cablu de boxe pentru sistemele Home Cinema care sa fie usor de trasat prin zone greu accesibile, sa fie flexibil, sa fie rezistent, sa sune extrem de bine. Leyline are conductor de Cupru oxygen free si desitate scazuta de izolatie cu polyethylene pentru conductori.Leyline are protectie PVC si configuratie twisted (cablu rasucit) ce a determinat scaderea dramatica a zgomotului..

17 RON

Cablu de boxe Chord Company C-Screen metraj

Cablu de boxe Chord Company C-Screen metraj

Pretul mentionat este pentru 1 metru liniar (fara conectori)C-screen este un cablu ecranat si poate fi folosit atat pentru sistemul stereo cat si pentru cel Home Cinema.Tinta producatorului Chord a fost sa fabrice un cablu de boxe discret dar cu proprietatiile de ecranare, rezistenta si calitate audio ca la restul cablurilor de boxe Chord.C-screen are un diametru exterior de 7mm, este foarte flexibil putand fi utilizat pe sub covor, pardoseala, colturi, pozat si prin perete sau tavan...

29 RON

Conector banana Chord Company 4mm

Conector banana Chord Company 4mm

Chord Banana Plug is a gold-plated (18K) 4mm banana connector of high quality.Must be clamped and soldered..

30 RON

Conector spada Chord Company 4mm

Conector spada Chord Company 4mm

Chord Spade 8mm is gold plated in high quality for the best possible sound.Soft homogeneous goods.Must be soldered..

30 RON

Cablu de boxe Chord Company Sarsen metraj

Cablu de boxe Chord Company Sarsen metraj

Pretul mentionat este pentru 1 metru liniar (fara conectori)Configuratie: Cablu Rasucit (Twisted pair)Cablurile de boxe trebuie alese cu grija in sistemul audio, ele transporta semnalul de la amplificator catre boxe, practic este un semnal audio critic ce poate face diferenta intre un sunet anost indiferent de costul sistemului si unul plin de dinamica, armonii, detalii si micro detalii.Sarsen are o protectie PVC alba cu izolatie FEP si conductor free oxigen, in configuratie twisted (rasucit). C..

44 RON

Conector banana Chord Company Ohmic

Conector banana Chord Company Ohmic

Cel mai nou conector de la Chord, este din cupru placat cu argint, fiind conceptu special pentru un design modern si un sunet echilibrat.Suporta cablu de 4mm si se poate folosi cu orice cablu de boxe.Conform masuratoriilorsi testelor, un conector placat cu argint are o mai buna conectivitate fata de cel placat cu aur de pana la +148%...

44 RON

Cablu de boxe Chord Company Clearway metraj

Cablu de boxe Chord Company Clearway metraj

Pretul mentionat este pentru 1 metru liniar (fara conectori)Cablurile Chord au o reputatie de necontestat ca produce cabluri cu o performanta extraordinara pentru pretul lor, reputatie ce a adus produselor Chord nenumarate premii la nivel mondial. Revista WhatHiFi premiaza an de an produsele Chord doar cu 5 stele!Clearway foloseste conductori de cupru 14 AWG oxygen free suficienti de mari in diametru pentru a aduce un control si o definitie foarte buna atat boxelor de podea cat si celor de raft...

55 RON

Cablu de boxe Chord Company Rumour X metraj

Cablu de boxe Chord Company Rumour X metraj

Pretul mentionat este pentru 1 metru liniar (fara conectori)Chord Rumour a fost lansat in 1996, fiind printre cele mai subtiri cabluri de boxe la acel moment de 16 AWG. Toti vanzatorii de astfel de produse, l-au luat ca demo in showroom facand auditii cu el, absolut toti au ramas uimiti de sunetul mare, dinamica, rafinamentul acestui model. Din acel moment toti vanzatorii au prezentat acest model clientiilor, devenind astfel peste noapte cel mai popular cablu de boxe la metraj avand la activ pes..

99 RON

Conector banana Chord Company 4mm Z Plug

Conector banana Chord Company 4mm Z Plug

It′s not always possible to use pre-terminated speaker cables. Sometimes the cable needs to be installed behind wall or routed through tubing and lengths are hard to predict. That means our preferred method of soldering isn′t always possible and a screw-on plug is the only option.We looked at modifying our own solder type plug and whilst this is the best we′ve used for soldered speaker connections, it proved hard to adapt for screwing.The screw plug we produce has gold-plated copper beryllium co..

135 RON

Cablu de boxe Chord Company Odyssey metraj

Cablu de boxe Chord Company Odyssey metraj

Pretul mentionat este pentru 1 metru liniar (fara conectori)Chord Odyssey foloseste aceleasi materiale ca si Rumour. Odyssey insa are conductor mai gros ceea ce aduce mai multe detalii si o mai buna dinamica, putand fi folosit atat la boxele de podea, de raft cat si la boxa centrala sau surround.Odyssey a fost lansat in 1998 ca un cablu ce defineste o noua tehnologie, devenind in scurt timp cel mai popular cablu de boxe in Europa. Cu nenumarate premii in toata aceasta perioada Odyssey a fost si ..

149 RON

Cablu de boxe Chord Company Shawline X metraj

Cablu de boxe Chord Company Shawline X metraj

Pretul mentionat este pentru 1 metru liniar (fara conectori)Shawline este la fel ca Chord Rumour, cablul de boxe favorit de mai bine de 20 de ani.Conductorul este din Cupru, placat cu argint, izolat cu PTFE, are o jacheta de protectie din PVC la interior ce a fost proiectata special pentru a reduce zgomotele mecanice, folie de aluminiu dubla folosit de altfel si la modelul Epic. Shawline are configuratie a conductorilor rasucita.Shawline este un cablu neutru si echilibrat, capabil sa aduca detal..

160 RON

Cablu coaxial digital Chord Company C-DIGITAL 0.5m

Cablu coaxial digital Chord Company C-DIGITAL 0.5m

Cablu Coaxial Digital Chord C-digital a fost dezvoltat pentru a va permite sa coerenta si detaliu, dinamica si armonie, transparenta si viteza..Chord C-digital este proiectat sa functioneze cu toate componentele echipate cu o iesire digitala coaxiala: playere CD, dispozitive de streaming, playere DVD si orice alta componenta cu iesire digitala.Acest cablu are conducator de cupru OFC cu conectori placati cu aur de 18K..

189 RON

Afisare 1 - 12 din 177 (15 pagini)