Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!
In acest moment activitatea de comercializare produse audio video din portofoliul nostru este temporar suspendata. Va multumim pentru vizita!
Comanda pachetul preferat

Casti Bluetooth

Afisare 1 - 2 din 2 (1 pagini)


Casti Sennheiser EZX 80 2in1

Casti Sennheiser EZX 80 2in1

Casca Bluetooh Sennheiser EZX 80 2in1: 10 ore de convorbire continua, indicatii vocale, 2-device connectivity, redare fisiere audioCasca Bluetooth Sennheiser EZX 80 va permite sa vorbiti ore in sir. Casca dispune de o durata uimitoare de 10 ore de convorbire si 10 zile de stand-by, reda muzica, podcast-uri si carti audio wireless, de pe smartphone-ul dvs.Caracteristici principale:Convorbiri de durata lunga - pana la 10 ore de convorbire neintrerupta - una dintre cele mai lungi de pe piataSt..

309 RON

Casti Sennheiser EZX 80 3in1

Casti Sennheiser EZX 80 3in1

Casca Bluetooth Sennheiser EZX 80 3in1: 10 ore de convorbire continua, indicatii vocale, 2-device connectivity, redare fisiere audioCasca Bluetooth Sennheiser EZX 80 va permite sa vorbiti ore in sir. Casca dispune de o durata uimitoare de 10 ore de convorbire si 10 zile de stand-by, reda muzica, podcast-uri si carti audio wireless, de pe smartphone-ul dvs.Caracteristici principale:Convorbiri de durata lunga - pana la 10 ore de convorbire neintrerupta - una dintre cele mai lungi de pe piataS..

358 RON

Afisare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Casti Bluetooth - Audio Market

Audio-Market va pune la dispozitie casti audio bluetooth, casti wireless si casti handsfree: casti bluetooth Plantronics, casti bluetooth AKG si casti bluetooth Beats by Dre.