Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!
In acest moment activitatea de comercializare produse audio video din portofoliul nostru este temporar suspendata. Va multumim pentru vizita!

Sennheiser

Afisare 1 - 12 din 61 (6 pagini)Casti Sennheiser CX 2.00G

Casti Sennheiser CX 2.00G

Casti Sennheiser CX 2.00G: Noile casti Sennheiser CX 2.00 beneficiaza de sunetul bogat si vibrant bass-driven mult asteptat. Combinate cu usurinta utilizarii butoanlor de control si microfonul integrat, aceste casti va permit sa raspundeti la apeluri si sa va controlati playlist-ul cu o simpla apasare de buton. CX 2.00 este perechea perfecta de casti atuni cand sunteti in miscare. Caracteristici principale: Set de casti cu sunet puternic si bas profund Forma si dimensiune optimizata p..

224 RON

Casti Sennheiser CX 2.00I

Casti Sennheiser CX 2.00I

Casti Sennheiser CX 2.00G: Noile casti Sennheiser CX 2.00 beneficiaza de sunetul bogat si vibrant bass-driven mult asteptat.Combinate cu usurinta utilizarii butoanelor de control si microfonul integrat, aceste casti va permit sa raspundeti la apeluri si sa va controlati playlist-ul cu o simpla apasare de buton. CX 2.00 este perechea perfecta de casti atuni cand sunteti in miscare.Caracteristici principale:Set de casti cu sunet puternic si bas profundForma si dimensiune optimizata pentru pot..

224 RON

Casti Sennheiser CX 3.00

Casti Sennheiser CX 3.00

Casti Sennheiser CX 3.00: Casti de inalta calitate, ofera reproducere detaliata a sunetului si raspuns bas imbunatatit. Compatibile cu toate dispozitivele.Ridica volumul sunetului cu noua pereche de casti Sennheiser CX 3.00 care ofera o reproducere a sunetului uimitor de detaliata si un bas imbunatatit. Castile Sennheiser CX 3.00 in-ear reduc zgomotul ambiental la minim, iar setul inclus de adaptori asigura o potrivire individualizata, cu patru marimi disponibile (XS, S, M, L) din care sa a..

224 RON

Casti Sennheiser CX 686G Sports

Casti Sennheiser CX 686G Sports

Casti Sennheiser CX 686G Sports: Casti rezistente si dinamice, sunet plin si bogat, ideale in timpul celui mai intens antrenamentProfita la maximum de timpul petrecut la sala de sport cu castile Sennehiser CX 686G Sports. Mecanismul inovator Slide-to-Fit garanteaza ca aceste casti sunt confortabile si sigure, in timp ce ramaneti concentrat pe antrenament, iar difuzoarele de mare putere ofera un sunet stereo care va vor inspira sa atingeti noi nivele de performanta. Usoare dar solide, castile Sen..

269 RON

Casti Sennheiser EZX 80 2in1

Casti Sennheiser EZX 80 2in1

Casca Bluetooh Sennheiser EZX 80 2in1: 10 ore de convorbire continua, indicatii vocale, 2-device connectivity, redare fisiere audioCasca Bluetooth Sennheiser EZX 80 va permite sa vorbiti ore in sir. Casca dispune de o durata uimitoare de 10 ore de convorbire si 10 zile de stand-by, reda muzica, podcast-uri si carti audio wireless, de pe smartphone-ul dvs.Caracteristici principale:Convorbiri de durata lunga - pana la 10 ore de convorbire neintrerupta - una dintre cele mai lungi de pe piataSt..

309 RON

Casti Sennheiser HD 429

Casti Sennheiser HD 429

For a combination of street style and prowess, the HD 439 closed-back stereo headphones are the choice. These headphones offer you the world of audio with a bold and revolutionary design, including a chrome inner lining and black mesh turbines.Delight in an enhanced and outstanding bass performance. Featuring two detachable single-sided cables, you will be able to find the cable length that distinguishes you apart from others. Make a firm statement with the HD 439 and feel the difference.Feature..

345 RON

Casti Sennheiser EZX 80 3in1

Casti Sennheiser EZX 80 3in1

Casca Bluetooth Sennheiser EZX 80 3in1: 10 ore de convorbire continua, indicatii vocale, 2-device connectivity, redare fisiere audioCasca Bluetooth Sennheiser EZX 80 va permite sa vorbiti ore in sir. Casca dispune de o durata uimitoare de 10 ore de convorbire si 10 zile de stand-by, reda muzica, podcast-uri si carti audio wireless, de pe smartphone-ul dvs.Caracteristici principale:Convorbiri de durata lunga - pana la 10 ore de convorbire neintrerupta - una dintre cele mai lungi de pe piataS..

358 RON

Casti Sennheiser HD 461G

Casti Sennheiser HD 461G

Casti Sennheiser HD 461G: Noile casti au calitatea sunetului Sennheiser de care te poti bucura acasa si pe strada si un design durabil si chic. Sennheiser HD 461G sunt casti inchise, izoland foarte bine zgomotul din ambient si in acelasi timp sunt foarte usoare.Vrei bass puternic ? HD 451 si HD 461G iti ofera aceasta experienta, in timp ce HD 471 ofera un sunet echilibrat. In plus, cablul pe o singur parte, buretii foarte comozi care inconjoara urechea, dar nu preseaza pe ea iti asigura o calato..

358 RON

Casti Sennheiser CX 5.00G

Casti Sennheiser CX 5.00G

Casti Sennheiser CX 5.00: Calitate impresionanta a sunetului, raspuns bas superiorNoile casti Sennheiser CX 5.00 va ofera tot ce este mai bun. CX 5.00 beneficiaza de calitatea impresionanta a sunetului, dar si raspunsul bas superior specific castilor Sennheiser, precum si toate functionalitatile necesare unui dispozitiv portabil. Optimizate pentru utilizarea cu dispozitivele Android CX 5.00 au control in-line si microfon integrat, astfel incat sa puteti prelua apeluri si sa ascultati muzica prin..

359 RON

Casti Sennheiser CX 5.00I

Casti Sennheiser CX 5.00I

Casti Sennheiser CX 5.00: Calitate impresionanta a sunetului, raspuns bas superiorNoile casti Sennheiser CX 5.00 va ofera tot ce este mai bun. CX 5.00 beneficiaza de calitatea impresionanta a sunetului, dar si raspunsul bas superior specific castilor Sennheiser, precum si toate functionalitatile necesare unui dispozitiv portabil. Optimizate pentru utilizarea cu dispozitivele iOS, CX 5.00 au control in-line si microfon integrat, astfel incat sa puteti prelua apeluri si sa ascultati muzica prin in..

359 RON

Casti Sennheiser HD 449

Casti Sennheiser HD 449

Sennheiser’s HD 449 stands out from the crowd with its striking, kink design and high-quality audio reproduction. Delivering detailed sound and clarity, both indoor and outdoor with its advanced acoustic system, these headphones are guaranteed to please. Its design ensures a comfortable fit around your ears and isolate against ambient noise. Completing the package are gold plated plugs, extension cable and adaptor for excellent connectivity anywhere.Features     Advanced acou..

433 RON

Casti Sennheiser HD 215 II

Casti Sennheiser HD 215 II

Casti Sennheiser HD 215 II: Sunet stereo excelent, cupe rotative pentru DJ..

443 RON

Afisare 1 - 12 din 61 (6 pagini)