Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!

Sennheiser

Afisare 1 - 12 din 61 (6 pagini)Casti Sennheiser CX 2.00G

Casti Sennheiser CX 2.00G

Casti Sennheiser CX 2.00G: Noile casti Sennheiser CX 2.00 beneficiaza de sunetul bogat si vibrant bass-driven mult asteptat. Combinate cu usurinta utilizarii butoanlor de control si microfonul integrat, aceste casti va permit sa raspundeti la apeluri si sa va controlati playlist-ul cu o simpla apasare de buton. CX 2.00 este perechea perfecta de casti atuni cand sunteti in miscare. Caracteristici principale: Set de casti cu sunet puternic si bas profund Forma si dimensiune optimizata p..

224 RON

Casti Sennheiser CX 2.00I

Casti Sennheiser CX 2.00I

Casti Sennheiser CX 2.00G: Noile casti Sennheiser CX 2.00 beneficiaza de sunetul bogat si vibrant bass-driven mult asteptat.Combinate cu usurinta utilizarii butoanelor de control si microfonul integrat, aceste casti va permit sa raspundeti la apeluri si sa va controlati playlist-ul cu o simpla apasare de buton. CX 2.00 este perechea perfecta de casti atuni cand sunteti in miscare.Caracteristici principale:Set de casti cu sunet puternic si bas profundForma si dimensiune optimizata pentru pot..

224 RON

Casti Sennheiser CX 3.00

Casti Sennheiser CX 3.00

Casti Sennheiser CX 3.00: Casti de inalta calitate, ofera reproducere detaliata a sunetului si raspuns bas imbunatatit. Compatibile cu toate dispozitivele.Ridica volumul sunetului cu noua pereche de casti Sennheiser CX 3.00 care ofera o reproducere a sunetului uimitor de detaliata si un bas imbunatatit. Castile Sennheiser CX 3.00 in-ear reduc zgomotul ambiental la minim, iar setul inclus de adaptori asigura o potrivire individualizata, cu patru marimi disponibile (XS, S, M, L) din care sa a..

224 RON

Casti Sennheiser CX 686G Sports

Casti Sennheiser CX 686G Sports

Casti Sennheiser CX 686G Sports: Casti rezistente si dinamice, sunet plin si bogat, ideale in timpul celui mai intens antrenamentProfita la maximum de timpul petrecut la sala de sport cu castile Sennehiser CX 686G Sports. Mecanismul inovator Slide-to-Fit garanteaza ca aceste casti sunt confortabile si sigure, in timp ce ramaneti concentrat pe antrenament, iar difuzoarele de mare putere ofera un sunet stereo care va vor inspira sa atingeti noi nivele de performanta. Usoare dar solide, castile Sen..

269 RON

Casti Sennheiser EZX 80 2in1

Casti Sennheiser EZX 80 2in1

Casca Bluetooh Sennheiser EZX 80 2in1: 10 ore de convorbire continua, indicatii vocale, 2-device connectivity, redare fisiere audioCasca Bluetooth Sennheiser EZX 80 va permite sa vorbiti ore in sir. Casca dispune de o durata uimitoare de 10 ore de convorbire si 10 zile de stand-by, reda muzica, podcast-uri si carti audio wireless, de pe smartphone-ul dvs.Caracteristici principale:Convorbiri de durata lunga - pana la 10 ore de convorbire neintrerupta - una dintre cele mai lungi de pe piataSt..

309 RON

Casti Sennheiser EZX 80 3in1

Casti Sennheiser EZX 80 3in1

Casca Bluetooth Sennheiser EZX 80 3in1: 10 ore de convorbire continua, indicatii vocale, 2-device connectivity, redare fisiere audioCasca Bluetooth Sennheiser EZX 80 va permite sa vorbiti ore in sir. Casca dispune de o durata uimitoare de 10 ore de convorbire si 10 zile de stand-by, reda muzica, podcast-uri si carti audio wireless, de pe smartphone-ul dvs.Caracteristici principale:Convorbiri de durata lunga - pana la 10 ore de convorbire neintrerupta - una dintre cele mai lungi de pe piataS..

358 RON

Casti Sennheiser HD 461G

Casti Sennheiser HD 461G

Casti Sennheiser HD 461G: Noile casti au calitatea sunetului Sennheiser de care te poti bucura acasa si pe strada si un design durabil si chic. Sennheiser HD 461G sunt casti inchise, izoland foarte bine zgomotul din ambient si in acelasi timp sunt foarte usoare.Vrei bass puternic ? HD 451 si HD 461G iti ofera aceasta experienta, in timp ce HD 471 ofera un sunet echilibrat. In plus, cablul pe o singur parte, buretii foarte comozi care inconjoara urechea, dar nu preseaza pe ea iti asigura o calato..

358 RON

Casti Sennheiser CX 5.00G

Casti Sennheiser CX 5.00G

Casti Sennheiser CX 5.00: Calitate impresionanta a sunetului, raspuns bas superiorNoile casti Sennheiser CX 5.00 va ofera tot ce este mai bun. CX 5.00 beneficiaza de calitatea impresionanta a sunetului, dar si raspunsul bas superior specific castilor Sennheiser, precum si toate functionalitatile necesare unui dispozitiv portabil. Optimizate pentru utilizarea cu dispozitivele Android CX 5.00 au control in-line si microfon integrat, astfel incat sa puteti prelua apeluri si sa ascultati muzica prin..

359 RON

Casti Sennheiser CX 5.00I

Casti Sennheiser CX 5.00I

Casti Sennheiser CX 5.00: Calitate impresionanta a sunetului, raspuns bas superiorNoile casti Sennheiser CX 5.00 va ofera tot ce este mai bun. CX 5.00 beneficiaza de calitatea impresionanta a sunetului, dar si raspunsul bas superior specific castilor Sennheiser, precum si toate functionalitatile necesare unui dispozitiv portabil. Optimizate pentru utilizarea cu dispozitivele iOS, CX 5.00 au control in-line si microfon integrat, astfel incat sa puteti prelua apeluri si sa ascultati muzica prin in..

359 RON

Casti Sennheiser HD 215 II

Casti Sennheiser HD 215 II

Casti Sennheiser HD 215 II: Sunet stereo excelent, cupe rotative pentru DJ..

443 RON

Casti Sennheiser HD 471I

Casti Sennheiser HD 471I

Casti Sennheiser HD 471I: Noile casti au calitatea sunetului Sennheiser de care te poti bucura acasa si pe strada si un design durabil si chic. Sennheiser HD 461G sunt casti inchise, izoland foarte bine zgomotul din ambient si in acelasi timp sunt foarte usoare.Vrei bass puternic ? HD 451 si HD 461G iti ofera aceasta experienta, in timp ce HD 471Iofera un sunet echilibrat. In plus, cablul pe o singur parte, buretii foarte comozi care inconjoara urechea, dar nu preseaza pe ea iti asigura o calato..

448 RON

- 20%
Casti Sennheiser IE 60

Casti Sennheiser IE 60

Casti Sennheiser IE 60: Here's proof that dynamite comes in small packages. These ear canal phones punch out amazing stereo sound with powerful bass and up to 20 dB noise attenuation. The set includes a case, cleaning tool and adapters.With dynamic drivers and powerful neodymium magnets, the IE 60 ear-canal phones deliver not only high-fidelity sound but also, outstanding bass response and noise-isolation.Created in a durable housing with tough cabling, the IE 60 is designed for robustness...

575 RON 720 RON

Afisare 1 - 12 din 61 (6 pagini)