Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!
In acest moment activitatea de comercializare produse audio video din portofoliul nostru este temporar suspendata. Va multumim pentru vizita!

Alluxity

Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)Preamplificator Alluxity PRE ONE

Preamplificator Alluxity PRE ONE

Preamplificator Alluxity PRE ONEModelul de preamplificator Alluxity Pre One are două stage-uri de gain standardizate per canal și un releu de volum cât se poate de simplu, ca și performanță fiind printre cele mai bune din lume.Topologiile modulelor sunt balansate cu zero feedback global. Acest lucru previne chiar și cele mai mici erori de fază și low noise levels. Întrucât modulele sunt simplu de schimbat, upgrade-urile viitoare nu sunt doar ușor de făcut, dar sunt și ieftine în comparație cu sc..

32.032 RON

Amplificator integrat Alluxity INT ONE

Amplificator integrat Alluxity INT ONE

Amplificator integrat Alluxity INT ONEModelul de amplificator integrat Alluxity Int One este construit în jurul aceleiași topologii ale modelelor Pre și Power. Acesta este un modul complet balansat, cu zero feedback global și este ansamblat în "blocuri", lucru care permite upgrade-ul sau înlocuirea pieselor ușor și la prețuri accesibile.Carcasa este realizată dintr-o singură piesă de aluminiu și finisată cu un strat de vopsea pudră.Volumul este bazat pe un releu și poate fi ajustat de la -69db, ..

36.092 RON

Amplificator putere Alluxity POWER ONE

Amplificator putere Alluxity POWER ONE

Amplificator putere Alluxity POWER ONEModelul de amplificator de putere Alluxity Power One are un design balansat, niciun dispozitiv paralel de output și zero feedback global. Aceste aspecte îi asigură o performanță muzicală rar întâlnită la modelele solid-state.Acest lucru este obținut fără a compromite rezoluția "full", dinamica și controlul extrem al puterii.Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunea sa mică - modelul de amplificator putere Alluxity Power One este un amplificator foarte puternic și..

44.213 RON

Media server Alluxity MEDIA ONE

Media server Alluxity MEDIA ONE

Media server Alluxity MEDIA ONEMedia Server Alluxity Media One are la bază software-ul ReQuest, care permite user-ului să controleze nu doar server-ul cu orice tip de telefon și tabletă, ci și să conecteze amplificatoarele Alluxity.Server-ul are 2TB de memorie internă, poate să facă streaming de pe un dispozitiv NAS și poate fi folosit, de asemenea, pe post de NAS de alte dispozitive.Poți să faci backup la muzica ta la fel de simplu cum ai face pe un PC – se face prin schimb de fișiere standard ..

60.003 RON

Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)