Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!
In acest moment activitatea de comercializare produse audio video din portofoliul nostru este temporar suspendata. Va multumim pentru vizita!

Black Rhodium

Afisare 1 - 12 din 179 (15 pagini)Cablu boxe Black Rhodium T50

Cablu boxe Black Rhodium T50

Cablu boxe Black Rhodium T50 - cablu boxeCablu de boxe pentru instalatii unde sunt necesare lungimi mari, sau sisteme HiFi entry level.Izolatie dubla, cauciuc siliconic, extrem de flexibilCupru de inalta puritate, cositorit, 16X0.2mmR = 24.0O per km, Capacitance = 60pF per mCuloare alba, potrivita oricarui spatiu interiorSunet curat, cu imagine clara a detaliilorControlul precis al directiei in timpul fabricatieiPoate fi mufat optional cu mufele Black Rhodium banana 4mmPretul afisat este pe..

22 RON

Cablu boxe Black Rhodium Twist

Cablu boxe Black Rhodium Twist

Cablu boxe Black Rhodium Twist - cablu boxeUn cablu de boxe nu trebuie sa fie neaparat scump, pentru a fi bun! Twist reduce substantial costul bucuriei de a asculta muzica.Cablu cu doua miezuri, diametru exterior total de 6.4mmIzolatie din cauciuc siliconic, pentru redarea cat mai exacta a varfurilor si pauzelor in semnalul sonorControl avansat al directiei in fabricarea cablurilor, pentru imagine stereo consistenta si zgomot de fond redusTwist este format din doua fire rasucite intre ..

23 RON

Mufe Black Rhodium Gold Plated Hourglass RCA Connectors

Mufe Black Rhodium Gold Plated Hourglass RCA Connectors

Mufe Black Rhodium Gold Plated Hourglass RCA Connectors: mufe RCA cu benzi de diferite culoriHourglass construction to allow for ease of useSolder ConnectionCable strain clamp for effective connection between plug and cableTight connection to equipment to ensure superior sound quality with split centre pin for added security in the connectionSuitable for cable up to 6 sq. mmAvailable with black, red, green or blue bodyIdeal for connecting Opus, Rhythm, Prelude and Symphony interconnect cablePret..

29 RON

Cablu boxe Black Rhodium Opus

Cablu boxe Black Rhodium Opus

Cablu boxe Black Rhodium Opus - cablu boxeAdauga putere si detaliu muzicii tale, impreuna cu un sunet de o claritate unica!Cablu cu doua miezuri, rasucite pentru rejectia zgomotelor de fondIzolatie din cauciuc siliconic, pentru redarea cat mai exacta a varfurilor si pauzelor in semnalul sonorControl avansat al directiei in fabricarea cablurilor, pentru imagine stereo consistenta si zgomot de fond redusFabricat in Anglia.Diametru exterior: 6.22 mmSuprafata fina a izolatiei, permitand usurinta in ..

36 RON

Mufe Black Rhodium Gold Plated Z Plug

Mufe Black Rhodium Gold Plated Z Plug

Mufe Black Rhodium Gold Plated Z Plug: conectori cablu boxe placati cu aurFoarte usoriConectare a cablului prin 2 suruburi, pentru siguranta contactului.Placare cu aur, pentru conductivitare superioara si protectie impotriva oxidarii.Potrivit pentru cabluri cu sectiune intre 3.5 mm2 – 5 mm2Ideal pentru cablurile Twist, Twirl, Tango  si SalsaPretul afisat este per 2 bucati...

36 RON

Mufe Black Rhodium Solder Banana Plug

Mufe Black Rhodium Solder Banana Plug

Mufe Black Rhodium Solder Banana Plugs: conectori cablu boxe cu fixare cablu prin cositorire, placati cu aurMufele pentru cablu de boxe entry level de la Black Rhodium, potrivite pentru cablu cu sectiuni intre 0.5 mm2 pana la 2 mm2.Unul din cele mai populare modele de conector, aceste mufe banana sunt foarte usoare, foarte potrivite pentru lipirea cablului prin cositorire, fiind ideale pentru instalatii de sunet unde este nevoie de fiabilitate si costuri reduse, precum si dimensiuni mici.Pr..

36 RON

Cablu boxe Black Rhodium T90

Cablu boxe Black Rhodium T90

Cablu boxe Black Rhodium T90 - cablu boxeAdauga putere si detaliu muzicii tale, impreuna cu un sunet de o claritate unica!Cablu compus din 2 conductori strans rasuciti impreuna, conductori din cupru solid placat cu argint, oferind un sunet mult mai bun decat cuprul litat, mai ales in frecventele medii, beneficiind de avantajul unui zgomot redus.Izolatie PTFE, cu procesare post productie, pentru un sunet mai natural si mai clarControlul precis al directiei in timpul fabricatieiPoate fi ..

54 RON

Mufe Black Rhodium Gold Plated Universal Banana Plugs

Mufe Black Rhodium Gold Plated Universal Banana Plugs

Mufe Black Rhodium Gold Plated Universal Banana Plugs: conectori cablu boxe placati cu aurSurub de fixare a cablului de dimensiuni mari, pentru conexiune fermaPotrivit pentru cabluri pana la 6 mm2 sectiune.Placare cu aur de calitate superioara, pentru conectivitate sporita si protectie impotriva oxidarii.Ideal pentru cablurileTwist, Twirl, Samba, Jive, Jive BiWire, Tango, Samba si SalsaPoate fi folosit si pentru upgrade la ACT 1 si ACT2, Gladiator DCT++Pretul afisat este per 2 bucati...

54 RON

Mufe Black Rhodium Gold Plated Spade Connector

Mufe Black Rhodium Gold Plated Spade Connector

Mufe Black Rhodium Gold Plated Spade Connector: conectori cablu boxe tip furca, placati cu aurSurub de fixare de dimensiune mare, pentru cabluri cu sectiuni pana la 12 mmPretul afisat este per 2 bucati...

59 RON

Cablu boxe Black Rhodium Twirl

Cablu boxe Black Rhodium Twirl

Cablu boxe Black Rhodium Twirl - cablu boxeTWIRL preia principiile de proiectare intalnite la TWIST adaugand o sporire de dimensiuni ale conductorilor, si un plus de izolatie si distantare inre ei. Nu este doar un cablu pentru lungimi mai mari, ci furnizeaza si un sunet de o calitate mai buna: bass mai strans, imagine stereo imbunatatita, voci clare in special pe pasaje corale dificile, datorita unui coeficient scazut de distorsiuni de faza.Pretul afisat este pentru 1 m...

76 RON

Mufe Black Rhodium Z Plugs Rhodium Plated

Mufe Black Rhodium Z Plugs Rhodium Plated

Mufe Black Rhodium Z Plugs Rhodium Plated: conectori cablu boxe placati cu rhodiumFoarte usoriConectare a cablului prin 2 suruburi, pentru siguranta contactului.Placare cu rhodium, pentru claritate sporita a sunetului.Potrivit pentru cabluri cu sectiune intre 3.5 mm2 – 5 mm2Ideal pentru cablurile Twist, Twirl, Tango  si SalsaPretul afisat este per 2 bucati...

90 RON

Cablu boxe Black Rhodium Salsa

Cablu boxe Black Rhodium Salsa

Cablu boxe Black Rhodium Salsa - cablu boxe placat cu argintCablul de boxe SALSA, cu sectiunea marita a conductorului (mai mult decat dublu fata de Tango) asigura un bass detaliat si precis, si o gama de frecvente inalte extinsa. Percutiile si chitara bass vor face atmosfera sa vibreze, fara a pierde placerea muzicii si delicatetea mediilor si inaltelor. Un cablu de boxe excelent pentru muzica si filme in care efectele de bass trebuie redate precis si puternic, ideal pentru boxe de pod..

109 RON

Afisare 1 - 12 din 179 (15 pagini)