Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!

Cautare

Afisare 1 - 18 din 5473 (305 pagini)Cablu boxe Norstone Classic CL150

Cablu boxe Norstone Classic CL150

Calitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara transparenta. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL 150 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea mici, boxe de raft si boxe surround in sisteme Hi-Fi sau home-theatre, cu lungimi de pana la 10 de ..

6 RON

Cablu boxe Norstone Classic White W150

Cablu boxe Norstone Classic White W150

Calitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic White foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara alba. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL W 150 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea mici, boxe de raft si boxe surround in sisteme Hi-Fi sau home-theatre, cu lungimi de pana la 10 de ..

6 RON

Cablu boxe Eagle Cable HighStandard 1.5

Cablu boxe Eagle Cable HighStandard 1.5

Cablu boxe Eagle Cable HighStandard 1.5  (2x1,5mmp)Pret pe metru...

7 RON

Cablu boxe Norstone Classic Black B150

Cablu boxe Norstone Classic Black B150

Cablu boxe Norstone Classic Black B150: cablu boxe metraj 2x1.5mm2 OFCCalitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic White foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara alba. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL B 250 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea, boxe de raft si boxe su..

7 RON

Cablu boxe Eagle Cable HighStandard 2.5

Cablu boxe Eagle Cable HighStandard 2.5

Cablu boxe Eagle Cable HighStandard 2.5   (2x2,5mmp)Pret pe metru...

11 RON

Cablu boxe Norstone Classic Black B250

Cablu boxe Norstone Classic Black B250

Cablu boxe Norstone Classic Black B250: cablu boxe metraj 2x2.5mm2 OFC Calitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara transparenta. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL 250 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea, boxe de raft si boxe surrou..

13 RON

Cablu boxe Norstone Classic CL250

Cablu boxe Norstone Classic CL250

Calitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara transparenta. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL 250 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea, boxe de raft si boxe surround in sisteme Hi-Fi sau home-theatre, cu lungimi de pana la 15 de metri..

13 RON

Cablu boxe Norstone Classic White W250

Cablu boxe Norstone Classic White W250

Calitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic White foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara alba. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL W 250 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea, boxe de raft si boxe surround in sisteme Hi-Fi sau home-theatre, cu lungimi de pana la 15 de metri..

13 RON

Cablu boxe Eagle Cable Calypso 2.5

Cablu boxe Eagle Cable Calypso 2.5

Cablu boxe Eagle Cable Calypso 2.5Pret pe metru...

15 RON

 Cablu Van den Hul The Twin

Cablu Van den Hul The Twin

Pret pe metruThe TWIN is an entry level twin-lead AWG 16 loudspeaker cable with a good sonic quality despite its friendly price.Originally designed for install purposes, due to high demand The TWIN is now also available for consumer applications.In consumer applications The TWIN for instance is perfectly suited to upgrade the low-grade speaker wiring of mini-sets, external computer speakers and other low to mid-priced Hi-Fi systems where it yields noticeable sound improvements.The Twin features ..

17 RON

Cablu de boxe Chord Company Leyline metraj

Cablu de boxe Chord Company Leyline metraj

Pretul mentionat este pentru 1 metru liniar (fara conectori)Chord Leyline a luat fiinta ca urmare necesitatii crescute de cablu de boxe pentru sistemele Home Cinema care sa fie usor de trasat prin zone greu accesibile, sa fie flexibil, sa fie rezistent, sa sune extrem de bine. Leyline are conductor de Cupru oxygen free si desitate scazuta de izolatie cu polyethylene pentru conductori.Leyline are protectie PVC si configuratie twisted (cablu rasucit) ce a determinat scaderea dramatica a zgomotului..

17 RON

Cablu boxe Eagle Cable Calypso 4.0

Cablu boxe Eagle Cable Calypso 4.0

Cablu boxe Eagle Cable Calypso4.0 - Cablu Boxe Calypso 4.0   (2x4mmp)Pret pe metru...

18 RON

Cablu boxe Norstone Classic Black B400

Cablu boxe Norstone Classic Black B400

Cablu boxe Norstone Classic Black B400: cablu boxe metraj 2x2.5mm2 OFC Calitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara transparenta. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL 250 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea, boxe de raft si boxe surrou..

20 RON

Cablu boxe Norstone Classic CL400

Cablu boxe Norstone Classic CL400

Calitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara transparenta. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL 400 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea, boxe de raft si boxe surround in sisteme Hi-Fi sau home-theatre, cu lungimi chiar si peste 20 de m..

20 RON

Cablu boxe Black Rhodium T50

Cablu boxe Black Rhodium T50

Cablu boxe Black Rhodium T50 - cablu boxeCablu de boxe pentru instalatii unde sunt necesare lungimi mari, sau sisteme HiFi entry level.Izolatie dubla, cauciuc siliconic, extrem de flexibilCupru de inalta puritate, cositorit, 16X0.2mmR = 24.0O per km, Capacitance = 60pF per mCuloare alba, potrivita oricarui spatiu interiorSunet curat, cu imagine clara a detaliilorControlul precis al directiei in timpul fabricatieiPoate fi mufat optional cu mufele Black Rhodium banana 4mmPretul afisat este pe..

22 RON

Cablu boxe Black Rhodium Twist

Cablu boxe Black Rhodium Twist

Cablu boxe Black Rhodium Twist - cablu boxeUn cablu de boxe nu trebuie sa fie neaparat scump, pentru a fi bun! Twist reduce substantial costul bucuriei de a asculta muzica.Cablu cu doua miezuri, diametru exterior total de 6.4mmIzolatie din cauciuc siliconic, pentru redarea cat mai exacta a varfurilor si pauzelor in semnalul sonorControl avansat al directiei in fabricarea cablurilor, pentru imagine stereo consistenta si zgomot de fond redusTwist este format din doua fire rasucite intre ..

23 RON

Eagle Cable Mufe Banana BFA 4 mm

Eagle Cable Mufe Banana BFA 4 mm

Exclusiv standard specification constructed banana (made of Berryliumcopper) with insulation tube to protect against incorrect connection (British norm).Eagle Cable Mufe Banana BFA 4 mm.Pret pe bucata...

24 RON

Afisare 1 - 18 din 5473 (305 pagini)