Bine ati venit!
Nu esti inca inregistrat? Fa-ti un cont nou!
In acest moment activitatea de comercializare produse audio video din portofoliul nostru este temporar suspendata. Va multumim pentru vizita!
Comanda pachetul preferat

Cabluri boxe

Afisare 1 - 12 din 253 (22 pagini)


Cablu boxe Eagle Cable HighStandard 1.5

Cablu boxe Eagle Cable HighStandard 1.5

Cablu boxe Eagle Cable HighStandard 1.5  (2x1,5mmp)Pret pe metru...

7 RON

Cablu boxe Norstone Classic Black B150

Cablu boxe Norstone Classic Black B150

Cablu boxe Norstone Classic Black B150: cablu boxe metraj 2x1.5mm2 OFCCalitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic White foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara alba. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL B 250 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea, boxe de raft si boxe su..

7 RON

Cablu boxe Norstone Classic CL150

Cablu boxe Norstone Classic CL150

Calitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara transparenta. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL 150 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea mici, boxe de raft si boxe surround in sisteme Hi-Fi sau home-theatre, cu lungimi de pana la 10 de ..

7 RON

Cablu boxe Norstone Classic White W150

Cablu boxe Norstone Classic White W150

Calitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic White foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara alba. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL W 150 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea mici, boxe de raft si boxe surround in sisteme Hi-Fi sau home-theatre, cu lungimi de pana la 10 de ..

7 RON

Cablu ecranat cu 2 si 4 conductori Norstone Dual 150 CL3

Cablu ecranat cu 2 si 4 conductori Norstone Dual 150 CL3

Cablu de boxe 2 x 1.5mm2, pret pentru 1m liniarCablul de boxe Nortsone Dual are un invelis din PVC și doi conductori semi-rigizi înconjurați de o bandă de aluminiu. Standardul CL3 rezistă la o temperatură de 80 ° / 176 ° F, întârzie combustia și eliberează mai putine gaze toxice în caz de incendiu. Conductorul Cupru 99.999% OFC, oferă performanțe excelente cu o dinamică mai bună și o indormatie de sunet mai coerenta decat alte cabluri similare de pe piata.Forma: Sectiune circulara, coduri de cul..

8 RON

Cablu boxe Eagle Cable HighStandard 2.5

Cablu boxe Eagle Cable HighStandard 2.5

Cablu boxe Eagle Cable HighStandard 2.5   (2x2,5mmp)Pret pe metru...

11 RON

Cablu boxe Norstone Classic Black B250

Cablu boxe Norstone Classic Black B250

Cablu boxe Norstone Classic Black B250: cablu boxe metraj 2x2.5mm2 OFC Calitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara transparenta. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL 250 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea, boxe de raft si boxe surrou..

13 RON

Cablu boxe Norstone Classic CL250

Cablu boxe Norstone Classic CL250

Calitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara transparenta. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL 250 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea, boxe de raft si boxe surround in sisteme Hi-Fi sau home-theatre, cu lungimi de pana la 15 de metri..

13 RON

Cablu boxe Norstone Classic White W250

Cablu boxe Norstone Classic White W250

Calitatea cablurilor de boxe joaca un rol important in transmiterea muzicii fara distorsiuni si denaturari. Gama Norstone Classic White foloseste cupru de inalta puritate (cupru fara oxigen 99,99%) invelit intr-o manta exterioara alba. Polaritatea poate fi recunoscuta cu usurinta datorita geometriei invelisului exterior (rotund si patrat). CL W 250 Classic este ideal pentru a conecta boxe de podea, boxe de raft si boxe surround in sisteme Hi-Fi sau home-theatre, cu lungimi de pana la 15 de metri..

13 RON

Cablu ecranat cu 2 si 4 conductori Norstone Dual 250 CL3

Cablu ecranat cu 2 si 4 conductori Norstone Dual 250 CL3

Cablu de boxe 2 x 2.5mm2, pret pentru 1m liniarCablul de boxe Nortsone Dual are un invelis din PVC și doi conductori semi-rigizi înconjurați de o bandă de aluminiu. Standardul CL3 rezistă la o temperatură de 80 ° / 176 ° F, întârzie combustia și eliberează mai putine gaze toxice în caz de incendiu. Conductorul Cupru 99.999% OFC, oferă performanțe excelente cu o dinamică mai bună și o indormatie de sunet mai coerenta decat alte cabluri similare de pe piata.Forma: Sectiune circulara, coduri de cul..

13 RON

Cablu boxe Eagle Cable Calypso 2.5

Cablu boxe Eagle Cable Calypso 2.5

Cablu boxe Eagle Cable Calypso 2.5Pret pe metru...

15 RON

Cablu ecranat cu 2 si 4 conductori Norstone Quad 150 CL3

Cablu ecranat cu 2 si 4 conductori Norstone Quad 150 CL3

Cablu de boxe Norstone Quad 150 CL3 pentru biwire sau biamp, pret pe metru liniarCablul de boxe Nortsone Quad are un invelis din PVC și doi conductori semi-rigizi înconjurați de o bandă de aluminiu. Standardul CL3 rezistă la o temperatură de 80 ° / 176 ° F, întârzie combustia și eliberează mai putine gaze toxice în caz de incendiu. Conductorul Cupru 99.999% OFC, oferă performanțe excelente cu o dinamică mai bună și o indormatie de sunet mai coerenta decat alte cabluri similare de pe piata.Forma:..

16 RON

Afisare 1 - 12 din 253 (22 pagini)

Cabluri boxe - Audio Market

Cabluri boxe

Audio Market iti pune la dispozitie cabluri boxe de diferite lungimi, ce folosesc conductori de cupru, oferind o calitate superioara a sunetului.